Известие

Collapse
No announcement yet.

Накладки BREMBO

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не каза за брембо макс-а кой ги прави...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Не каза за брембо макс-а кой ги прави...
      Всички знаят че се правят в китай
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

В крайна сметка ще е най-полезно да се обобщи ако човек иска да си купи дискове и накладки към кои да се насочи?

Comment

Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщение
          В крайна сметка ще е най-полезно да се обобщи ако човек иска да си купи дискове и накладки към кои да се насочи?
          На така формулирано мнение бих отговорил: избираш си между 8-бутален кит на D2 и 6-бутален на брембо (цената на по-евтиния брембо е колкото на 1 супер запазен 156 спортвагон)
          Тоест има един много важен фактор за съжаление - бюджет...

По-сериозно по мнението ти, аз лично не видях никой да казва лоша дума за АТЕ - марката има и дискове (включително фЙешАн нарязани, ултра спорт едишАнЪл) и накладки. Не са евтини, но си струват парите.
          Другото, което не видях някой да плюе си е TRW.
          За мен лично избора е един от двата (с лек превес за TRW, но пък съм ги карал на различни коли а спирачната система не е само дискове и накладки, така че мнението ми за разликата между двете е по-скоро субективно) и всичко под тези неща е пълен компромис, но пък като се сетя за секънд хенд пазара на спирачни консумативи, не знам дали чак толкова много ги интересува повечето потребители

Comment

Здравейте колеги аз лично от много време ползвам ТРВ и съм много доволен ,тези които имат лепило на гърба и се залепват за апаратите така и не тропат никога
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
            X